La tarda del passat 18/Abril invitats per el CONSORCI DE TURISME BAIX LLOBREGAT varem participar al Presstrip d'Espàrrecs de Gavà, amb una colla de gastroblocaires i periodistes, per fer la presentació de:
SABORS DE L’HORTA 2017 y la 64a FIRA D’ESPÀRRECS DE GAVÀ
En primer lloc es va visitar un camp on es cultiven, allà desprès d'unes paraules de l'alcaldessa de Gava, Raquel Sanchez, ens van fer una presentació dirigida per Cristina Roig, experta assessora i col·laboradora gastronòmica.
desprès varem poder fer un tast d'uns boníssims espàrrecs al natural preparats per Manel Armengol xef del restaurant Major Trenta-sis.
Jo mentres també anava fent d'sketcher:
A continuació al restaurant Les Marines de Gavà mar ...
Allà un grup de 6 restauradors del col.lectiu Sabors de l’Horta ens esperava per gaudir de les seves tapes on l’espàrrec de Gavà era l’ingredient estrella:
Allà un grup de 6 restauradors del col.lectiu Sabors de l’Horta ens esperava per gaudir de les seves tapes on l’espàrrec de Gavà era l’ingredient estrella:
Jellyfish Gastro Beach & Lobster Lounge
Marimorena
Ermita de Brugués
Les Marines
Tasta'mm Gourmet Burger & Gin
... en resum una tarda molt agradable,
Agraïments al #AjuntamentdeGava, consorci de #TurismeBaixLlobregat, #GastroGava, #FiraEsparrec, #Gava